Una empresa catalana ha fet la catifa per on passaran les restes de la reina Isabel II d’Anglaterra

L’empresa catalana Tèxtil Olius amb seu social a Sant Cugat del Vallès i fàbrica a Solsona ha estat l’encarregada de confeccionar la catifa per on passarà el fèretre de la reina Isabel II d’Anglaterra quan es faci el funeral, que en principi està previst pels dies 18 o 19 de setembre.

Segons ha explicat la directora comercial de l’empresa, Virgine Tissot en exlusiva  a RAC1 a finals de l’any passat van rebre un encàrrec de la Casa Reial del Regne Unit per fer una catifa, però no sabien quin destí tindria, ara s’han assabentat que serà pel funeral de la reina més longeva del món, que va morir el passat 8 de setembre al Castell de Balmoral a Escòcia. “Sabíem que era pel Palau Reial, però no sabíem que era pel funeral” ha dit Virgine Tissot.

No és el primer encàrrec que ha fet la Casa Reial anglesa a aquesta empresa catalana, quan va morir el duc d’Edimburg l’any passat també van fer servir una catifa de Tèxtil Olius, encara que llavors la notícia no va tenir tanta repercussió com ara que s’estan estudiant tots els detalls de les cerimònies de comiat d’Isabel II.

Tags: catalanes, Empreses

Notícies semblants: