Coneixeu el bar més barat de Barcelona? – ‘Tot 1 € Bar’

En aquests dies que tots els establiments de restauració estan apujant els preus a causa de l’augment dels preus dels productes, tothom busca un lloc per esmorzar, berenar o simplement prendre una copa a un preu assequible.
Doncs, hi ha un bar a Barcelona que no tan sols no ha apujat els preus, sinó que ofereix tots els seus productes a un euro, des d’una ampolla d’aigua, una copa de cava, un cafè o una cervesa fins a una hamburguesa o un ampli sortit d’entrepans i brioixeria.

El seu nom que podem llegir en el rètol de la porta és prou explícit. Estem parlant del ‘Tot 1 € Bar’ situat al carrer d’Aribau, 15 de Barcelona, entre els carrers de Diputació i Consell de Cent, molt a prop de la Universitat de Barcelona i del centre de la ciutat. Des de fa vuit anys tenen la seva carta amb tot a 1 euro.

La gent que passa pel davant i veu el rètol de la porta no s’ho creu, en aquests moments d’inflació com podem trobar un lloc així. Molts pensen que ens donaran una canya de cervesa o un got de Coca-Cola de màquina i que els entrepans seran minis, però la veritat és que té molts bons comentaris en els portals de valoració gastronòmica. La cervesa i els refrescos són en ampolla o llauna com en qualsevol altre bar i els entrepans no són tan petits i si ens quedem amb gana, sempre podem demanar un altre.

El seu propietari explica al programa Planta Baixa de TV3 com s’ho fa per poder oferir aquests preus als seus clients. Escoltem-lo!

Tags: Barcelona, Bars

Notícies semblants: