La cistella de 30 productes per 30 euros de Carrefour, sense cap producte fresc.

Seguint la idea de la ministra de Treball i vicepresidenta del govern central, Yolanda Díaz, de fixar un preu màxim en determinats productes, la setmana passada la cadena francesa Carrefour va anunciar que faria una cistella amb 30 productes essencials com els que tots tenim al nostre rebost a un preu de 30 euros.

Aquesta setmana Carrefour ja ha posat a la venda la seva cistella 30×30, però no ens enganyem en ella no hi ha cap producte fresc, com carn, pollastre, peix, verdures, fruites, ous o llet. En ella podem trobar oli de gira-sol, sal, farina, tonyina, brou, galetes, melmelada, entre altres. També productes de neteja i higiene personal. Curiosament, no trobem ni arròs, ni pasta ni tomàquet fregit, tres productes bàsics en totes les cases per fer un plat econòmic.

Segons es pot llegir a la web de Carrefour: “Els productes que formen part d’aquesta llista són productes presents en qualsevol rebost. Són de marca Carrefour, per la qual cosa es garanteix la màxima qualitat i s’ofereixen amb el preu més baix del mercat”.

Carrefour no ha rebaixat cap preu dels seus productes, el que ha fet és agafar 30 productes de la seva marca blanca que en total costin 30 euros i oferir-los al consumidor. Es comprometen a no apujar el preu de cap d’aquests productes inclosos en la cistella, que també es poden comprar de forma individual, fins al 8 de gener del 2023.

Si estudiem bé aquesta cistella i comparem preus amb el comerç de proximitat del nostre poble o ciutat, potser no hi ha tanta diferència de preu. A més hem de tenir en compte que la majoria de nosaltres per desplaçar-nos a un centre comercial on estigui Carrefour o altre gran supermercat, haurem d’agafar el cotxe i gastar benzina, que precisament en aquests moments no està massa bé de preu.

Tags: Carrefour, cistella

Notícies semblants: