El president Pujol rep l’alta hospitalària

El president Jordi Pujol ha rebut avui l’alta mèdica després de passar tota la setmana a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ser intervingut per desfer el coàgul que li va provocar un ictus isquèmic el passat dilluns. Donada la bona l’evolució que ha tingut durant la setmana, els metges han decidit donar-li l’alta hospitalària, a partir d’ara haurà de seguir tractament ambulatori.

Pujol de 92 anys ha estat cinc dies ingressat en la Unitat d’Ictus on li han diagnosticat una lesió cerebral a la regió temporal esquerra. Segons el director del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau, Albert Lleó, s’espera que a poc a poc es vagi recuperant de les seqüeles que li han quedat, ja que encara té dificultats per parlar i menjar. En les pròximes setmanes haurà de fer sessions de rehabilitació motora i del llenguatge.

Recordem que el passat dilluns quan el president va notar dificultats per parlar i entendre el que estava llegint, ràpidament va trucar a un dels seus fills, recordem que Pujol és llicenciat en medicina i sap reconèixer perfectament els símptomes d’un ictus. En un primer moment el van traslladar a l’Hospital de Barcelona, però en veure la gravetat va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau on va ser intervingut amb resultat satisfactori.

Tags: Jordi Pujol

Notícies semblants: