Un tren d’alta velocitat xoca amb un senglar a Lleida i la gent s’ho pren amb bon humor.

Un tren d’alta velocitat de l’operadora francesa OUIGO que feia el trajecte entre Barcelona i Madrid, va xocar divendres a la nit contra un senglar que va fer malbé els frens. En ell viatjaven 900 passatgers que afortunadament no van patir cap dany.

L’accident es va produir poc després de sortir de Lleida, entre Vallmanya i Vallobar. A causa de la topada el tren va quedar danyat i va haver de ser remolcat fins a Saragossa on van es va fer el transbord dels passatgers a un altre tren i van poder continuar fins a Madrid.

En total van ser gairebé cinc hores de retard, quan havien d’arribar a Madrid a mitjanit, van arribar a quarts de cinc de la matinada. Afortunadament, no s’ha de lamentar cap desgràcia personal. L’operadora retornarà l’import del bitllet a tots els usuaris, pel retard en el viatge. No és el primer cop que el xoc amb un animal interromp un viatge de tren d’alta velocitat.

Alguns dels passatgers s’ho han pres amb bon humor i han començat a celebrar l’aniversari d’un d’ells.

Tags: Senglars, Tren, Xoc

Notícies semblants: