L’Espanyol lloga l’estadi de Cornellà per un partit amistós i assalten el camp causant destrosses.

El Reial Club Esportiu Espanyol va llogar el seu estadi de Cornellà de Llobregat per disputar un partit amistós entre les seleccions del Marroc i Xile que es va jugar ahir amb la victòria de la selecció marroquina per 2-0 i en el que es van poder veure unes lamentables imatges que ja estan omplint les xarxes socials.

El partit que es disputava com a preparació pel mundial que es jugarà aquest hivern a Qatar, ja no va començar amb bon peu, molts aficionats de la selecció marroquina que no tenien entrades van saltar els torns d’entrada a l’estadi. Els guardes de seguretat es van veure sobrepassats i no van poder fer res per evitar l’entrada de centenars de persones que volien entrar al camp.

En el transcurs del partit es va haver de suspendre en diverses ocasions pel salt d’alguns aficionats al terreny de joc, la majoria aficionats marroquins que volien apropar-se als seus ídols, en especial a Achraf Hakimi i Hakim Ziyech.

Quan va acabar el partit el camp es va veure envaït per centenars d’aficionats, alguns d’ells causant destrosses en les porteries i en les graderies. Lamentables les imatges que ha deixat un partit amistós. Molts aficionats ‘pericos’ ja han mostrat la seva indignació a les xarxes socials i el club ha emès un comunicat lamentant els incidents i anunciant que demanaran responsabilitat per les destrosses, d’acord amb el pactat en el contracte de cessió de l’estadi.

Tags: Cornellà, Espanyol

Notícies semblants:

Últimes Notícies