Treuen al mercat unes patates fregides amb un sabor molt especial i Només per adults

Antigament, les patates fregides tan sols tenien un gust, el de patates i oli. En els darrers anys veiem al mercat molts tipus amb diferents sabors, a pernil, formatge, all, tomàquet, picants i fins i tot hem vist algunes amb sabor a musclos o pop a la gallega. Ara una empresa de Lituània ha elaborat unes patates fregides amb gust de vagina, que no són aptes per a tots els públics. Tan sols es venen als majors de 18 anys.

Segons publica La Vanguardia, en la bossa es pot llegir: For the hot ones (pels més calents)”, “All bodies taste good (Tots els cossos tenen bon gust)” o “No preservatives (sense preservatius)”. L’empresa Chazz, les ven a través de la seva pàgina web i també es poden trobar en algunes plataformes de distribució. El preu no és que sigui molt econòmic, una bossa de 220 grams costa 19,99 euros en Amazon.

Les promocionen amb aquestes paraules: “Xips amb sabor únic PER A VALENTS i LLIURES. Després de provar-ho, recordaràs les teves aventures amoroses més salvatges, el teu primer amor real, i tal vegada fins i tot perdràs la virginitat…”

No sabem quin serà l’ingredient secret que han afegit per aconseguir aquest sabor i potser millor no saber-ho. Per triar els ingredients per a la seva elaboració, l’empresa va fer una enquesta entre milers de persones on se’ls preguntava a què els recorda el gust dels genitals femenins. A partir d’aquí les van elaborar amb: patata, ceba, all, sucre, nata agra, llimona, llorer i un polsim de julivert, que són els ingredients que indiquen a la bossa.

Sens dubte ha estat una bona campanya del departament de màrqueting de Chazz, ja que després de la polèmica que han provocat a les xarxes socials, potser molta gent les comprarà tan sols pel fet de tastar-les. En Amazon no hi ha gaires comentaris valorant el producte. Un d’ells diu que l’han desil·lusionat, però estan bones:

“M’han desil·lusionat una mica, esperava alguna cosa més fort, l’olor bastant suau i gairebé irrecognoscible i el gust, no ens enganyarem, fan gust de pebre i res més. Li poso 3 estrelles perquè estan bones.”

No és el primer cop que aquesta marca treu al mercat patates amb sabors peculiars, ja havien fet patates amb gust de marihuana o ‘Bloody Mary‘.

Foto: Amazon
Tags: Patates fregides

Notícies semblants: