Els Millors Pobles de l’any 2022 segons Premsa Ibèrica

L’Escala

23 pobles s’enfrontaven ahir a la tarda al teatre Kursaal de Manresa per obtenir el premi a Millor Poble de l’any 2022 en una de les quatre categories: Poble Agrícola, Poble Tecnològic, Poble Cultural i Poble Marítim. Ahir es va celebrar la gala d’entrega d’aquests guardons organitzats per primer cop per Premsa Ibèrica, grup de mitjans de comunicació que agrupa diversos diaris amb una àmplia presència en nou comunitats autònomes.

El jurat format per patrocinadors i directors de diferents diaris del Grup Premsa Ibèrica com El Periodico, Diari de Girona, Empordà i Regió 7, van triar els tres finalistes catalans en cada categoria entre els 23 que s’havien presentat, per després fer una votació popular on els lectors dels diferents diaris triarien el guanyador. Els finalistes en cada categoria eren:

Premi al Millor Poble Agrícola:

​🥇 Batea: Guanyador per la cultura del vi i de l’oli.
🔷​ Peralada
🔷​​ Artés

Premi al Millor Poble Cultural:

🥇 Calonge: Guanyador per haver obert set llibreries com a reclam cultural i turístic.
🔷 Arbúcies
🔷 Sitges

Premi al Millor Poble Tecnològic:

🥇 Mora la Nova: Guanyador pel projecte de garantir una millor connectivitat al municipi.
🔷 Sant Feliu de Llobregat
🔷 Vilablareix

Premi al Millor Poble Marítim:

🥇 L’Escala: Guanyador per valorar el sector pesquer més enllà de les famoses anxoves.
🔷 Palamós
🔷 Tossa de Mar

Unes 200 persones van omplir el teatre Kursaal de Manresa, amb la presència dels 12 alcaldes dels municipis finalistes, l’alcalde de Manresa, representants de la Generalitat de Catalunya, de Premsa Ibèrica i dels patrocinadors com Xocolates Torras, Tallers Ballús de Toyota, Endesa, Cafès Pont i l’empresa Bon Preu-Esclat, que han estat els encarregats de l’entrega dels guardons.

Tags: Millor poble, Premis

Notícies semblants: