Mor el periodista barceloní Àngel Casas amb 76 anys

Segons ha avançat Catalunya Ràdio, aquesta matinada ha mort el periodista barceloní del barri de Sants, Àngel Casas Mas amb 76 anys. Casas fa anys que tenia una situació delicada de salut a causa d’un càncer que li van detectar l’any 2013. Després de superar aquest tràngol li comencen a fallar els ronyons i la seva dona Olga afortunadament era compatible i li va donar un dels seus òrgans. Durant la pandèmia li van haver d’amputar primer la cama dreta i poc després també l’esquerra, a causa d’una malaltia rara que li causava molts dolors. Arran de tots aquests problemes de salut, el setembre del 2020 es va veure obligat a retirar-se de la vida pública.

Àngel Casas va començar la seva trajectòria professional en Ràdio Joventut de Barcelona per més tard passar a Ràdio Barcelona i Ràdio 4. D’allà va fer el salt a la televisió, primer a RTVE i després a TV3 on va triomfar amb ‘Àngel Casas Show’, un programa d’entrevistes i actuacions musicals que es va emetre entre el 1984 i 1988. En ell va entrevistar des de la Núria Feliu fins a Rock Hudson passant per figures tant de la música, l’esport, la política o la ciència com el doctor Santiago Dexeus.

El mític periodista català va rebre el Premi Ondas en dues ocasions, l’any 1972 i l’any 1986. També va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 2007 i l’ARC Award l’any 2014.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la seva família i amics. Descansa en pau, Àngel, que la terra et sigui lleu.

Tags: Àngel Casas, Morts

Notícies semblants: