El Barça femení apallissa al Madrid i la jugadora suïssa Ana Crnogorcevic surt en defensa del català.

Foto: Twitter FC Barcelona femení

El Barça femení continua amb la seva trajectòria guanyadora en la Lliga, nou punts dels nou disputats. Ahir es va imposar amb contundència al Madrid que arribava invicte al Johan Cruyff de Sant Joan Despí. Les noies de Jonatan Giráldez, van guanyar per 7-0.

Un sol gol a la primera part marcat per Hansen on el Madrid va tenir alguna ocasió que no va saber materialitzar. A la segona part un Barça imparable va marcar sis gols protagonitzats per tres jugadores que van marcar dos cadascuna, Mariona, Geyse i Cronogorcevic.

En aquesta quarta jornada de lliga, recordem que la primera es va haver de suspendre per la vaga de les àrbitres, el club blaugrana contínua líder de la competició. Una de les futbolistes que van marcar ahir va protagonitzar un moment en defensa del català quan va ser entrevistada a la zona mixta al final del partit.

Ana Cronogorcevic, va voler reivindicar la nostra llengua, demanant-li als periodistes que no canviessin de llengua quan parlés amb ella i amb to irònic, va dir que no entenia el castellà: “No t’entenc en castellà”Cronogorcevic que és d’origen suís va arribar a Catalunya l’any 2019 i entén perfectament tant el català com el castellà, simplement ha estat un gest en defensa de la nostra llengua.

Tags: BARÇA, català

Notícies semblants: