Una cocteleria de Catalunya premiada com el Millor Bar del Món 2022.

Paradiso – Foto: ‘The World’s 50 Best Bars’

Barcelona té el millor bar del món, segons el rànquing establert per ‘The World‘s 50 Best Bars’. Estem parlant de la cocteleria Paradiso del barri del Born de la Ciutat Comtal, que ahir a la nit es va fer amb el guardó en la gala que es va celebrar al centre comercial ArenasParadiso ha passat del tercer al primer lloc.

En tercera posició trobem un altre establiment català, el Sips del carrer Muntaner i en setena posició la cocteleria Two Schmucks, del carrer de Joaquim Costa. Amb aquests tres guardons Barcelona es consolida com a la capital mundial del còctel.

Paradiso, una cocteleria amagada darrere la discreta porta del Pastrami Bar ubicat en el barri de moda de Barcelona. Quan ens endinsem en el local trobem la porta d’una nevera que hi ha al costat esquerre de la barra i en obrir-la trobem la cocteleria, amb una decoració de fusta i una il·luminació suau on podrem tastar els millors còctels del món, servits en uns espectaculars gots.

Entre la gran varietat de còctels que ens ofereixen, des dels més clàssics fins als més agosarats, ‘The World‘s 50 Best Bars’, destaca el Supercool Martini, a base de ginebra sobre refredada per a construir un iceberg en el got o un còctel calent elaborat amb ponx de llet, bourbon, xeres, tahini, moniato i llet fumada.

​​🍹​ El Top Ten – ‘The World‘s 50 Best Bars’

1. Paradiso, Barcelona
2. Tayer + Elementary, Londres
3. Sips, Barcelona
4. Licoreria Limantour, Mèxic DF
5. Little Red Door, París
6. Double Chicken Please, Nova York
7. Two Smucks, Barcelona
8. Connaught Bar, Londres,
9. Katana Kitten, Nova York
10. Alquímico, Cartagena d’Índies

Pel que fa a l’Estat espanyol, tan sols trobem un establiment, el Salmon Guru de Madrid, que ocupa la quinzena posició.

Un dels còctels del Paradiso

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Paradiso (@paradiso_barcelona)

Tags: Barcelona, Millor bar

Notícies semblants: