Denuncien un pagès per matar un senglar a cops contra la pala d’un tractor a Cardedeu

Un pagès de Cardedeu ha estat denunciat per matar un senglar colpejant-lo contra la pala d’un tractor i trepitjar-li el cap, mentre un company que segurament és la persona que ha gravat el vídeo, l’anima dient: “Fot-li un cop al cap”. El vídeo que han difós a través de Whatsapp ha permès als Agents Rurals identificar i localitzar al pagès per poder denunciar-lo per maltractament animal.

Els fets van ocórrer el passat dilluns a uns camps de Cardedeu, al Vallès Oriental, quan un grup de pagesos es van trobar amb uns quants senglars, uns van fugir i els altres van acabar morts. Segons declaracions a TV3 del president de la Societat de Caçadors de Cardedeu-Cànoves que era al camp amb els pagesos i que surt en el vídeo, els va advertir que això no es feia així. Alguns altres exemplars van morir aixafats pels tractors.

Darrerament, la proliferació dels senglars s’ha convertit en un problema pels pagesos, els destrossen els camps de conreu i provoquen accidents, però no cal acarnissar-se amb l’animal maltractant-los. Recordem que la cacera de senglars està regulada i les multes pel maltractament animal com el que es pot veure en el vídeo són d’entre 400 i 2.000 euros.

Tags: Cardedeu, Senglars

Notícies semblants: