Alexia Putellas ha fet història aquesta nit convertint-se en la primera dona del món a guanyar dues Pilotes d’Or.

Foto: Twitter FC Barcelona

Alexia Putellas, la jugadora del FC Barcelona nascuda a Mollet del Vallès, s’ha convertit avui en la primera dona del món que guanya dues Pilotes d’Or, trofeu que ha rebut aquesta nit a París. La capitana del Barça ha fet història avui en rebre aquest guardó per segon any consecutiu, malgrat la lesió que va patir en el genoll esquerre que la va obligar a abandonar l’Eurocopa aquest passat estiu.

Com ha dit Alexia en la gala d’entrega dels premis, tenia els seus dubtes sobre aconseguir la Pilota d’Or, ja que creia que es tindria en compte la seva lesió que no la va deixar participar en l’Eurocopa, però no ha estat així, s’ha valorat tota la trajectòria que va tenir la temporada passada, amb 42 partits oficials disputats, 34 gols i 18 assistències.

Un altre centrecampista del Barça ha estat reconegut aquesta nit a París, Pablo Martín Páez Gavira, conegut com a Gavi, ha estat guardonat amb el Trofeu Kopa que s’atorga al millor jugador jove del mónGavi agafa el relleu del seu company Pedri que l’any passat es va convertir en el primer jugador espanyol a obtenir aquest guardó.

I per a completar el triplet del Barça, Robert Lewandowski ha rebut el trofeu Gerd Müller com màxim golejador de la temporada passada. S’ha de reconèixer que aquest premi l’aconseguit per la tasca que va fer l’any passat amb el Bayern de Munic, però ara tenim el privilegi de tenir-lo al Barça.

 

Tags: Alexia Putellas

Notícies semblants: