Un fill de Joan Laporta detingut a Madrid per presumptes maltractaments a la seva parella

Ahir poc abans de l’inici del partit entre el Real Madrid i el Barça al Santiago Bernabeu de Madrid, que malauradament va acabar perdent l’equip culer, un fill del president Joan Laporta va ser detingut per presumptes maltractaments a la seva parella.

Segons publica RAC1 Joan Laporta Echevarria, estava celebrant el seu 24 aniversari a un restaurant de la capital madrilenya, pròxim a l’estadi, acompanyat de la seva parella. Per motius que es desconeixen i sembla que en el transcurs d’una discussió, el detingut va començar a sacsejar a la dona davant de la resta de clients que es trobaven en el restaurant, entre ells una ministra del govern central.

Els escortes de la ministra van intervenir en la discussió i van avisar a la policia. Segons publica ‘El Español‘ el jove es va mostrar molt violent amb els agents i es resistia a ser detingut. Finalment, el va poder detenir, però després d’avisar al Servei d’Emergències per tal que li administressin un calmant.

Després de passar la tarda en el calabós d’una comissaria madrilenya va passar a disposició judicial acusat d’un presumpte delicte de maltractament. Un cop revisat el cas pel jutge i després que la seva parella negués davant la policia el maltractament, Joan Laporta Echevarria ha quedat amb llibertat sense càrrecs. El cas ha quedat en mans de la Unitat d’Atenció a la Família i Dona de la Policia Nacional que serà l’encarregada de la investigació.

Per part del FC Barcelona han comunicat que es tracta d’un episodi que correspon a la vida privada del president i no faran cap declaració a excepció de reconèixer que va haver-hi una discussió entre la parella, però sense cap mena de violència.

Laporta no va tenir gaire bona tarda ahir, després de la detenció del seu fill i la pèrdua del clàssic, el president del Barça va baixar al vestuari dels àrbitres per demanar-los explicacions sobre alguna de les decisions que van prendre en el transcurs del partit. El van convidar a abandonar el vestuari i la cosa no va anar més enllà.

Tags: Laporta

Notícies semblants: