Un català guanya el premi al Millor cantautor de country de l’any en els ‘Texas Sounds International Country Music Awards’

Joe Fields (Josep Ponsà)

El millor cantautor de l’any en els ‘Texas Sounds International Country Music Awards‘, ha estat un català. Joan Ponsà, de nom artístic Joe Fields, un cantautor de Sant Quirze del Vallès s’ha dut aquest prestigiós premi de la música country en la gala que es va celebrar a Texas la setmana passada.

Del 13 al 16 d’octubre en el Memorial City Hall Performance Center de Marshall a Texas, cantants d’arreu del món participaven interpretant els seus temes i finalment el català es va endur el premi ‘Texas Balladeer of the Year‘, que reconeix la creació musical pròpia i la interpretació en directe. Ponsà, acompanyat d’un altre músic català, Aleix Garriga i músics locals, va participar el divendres 14 d’octubre interpretant temes clàssics del country i cançons seves que formen part del segon àlbum registrat.

El primer àlbum de l’artista català es va publicar ara fa un any sota el títolLost In The Fields que es va gravar als estudis La Llar del Folk de Sant Feliu de Codines i es va masteritzar als estudis Georgetown Masters de Nashville, Tenesse, als Estats Units.

Josep Ponsà fa relativament poc temps que va començar a cantar, des de fa molts anys que escoltava música country, però no componia ni cantava en públic. Com li agradava el country va crear els portals Country.cat i Linedance.cat, però no es va atrevir a compondre i cantar fins fa uns sis anys. “Uns amics em van ajudar a fer el pas definitiu i tan bon punt vaig veure’m davant d’un micròfon en un escenari, vaig saber que no en baixaria”, va explicar en una entrevista publicada a la web de l’ajuntament del seu poble, Sant Quirze del Vallès.

Fa uns dos anys que amb col·laboració d’un altre músic català, l’Aleix Garriga, que es va convertir en el seu productor, van engegar un projecte musical propi que es va plasmar en el seu primer àlbum i en actuacions en directe creant la banda ‘Folkytonks’ que els acompanyen.

Escoltem un dels temes de Josep Ponsà (Joe Fields). 👇

Tags: Country, Josep Ponsà, Premis

Notícies semblants: