Dues dones detingudes en un club nocturn de Catalunya per drogar els clients per fer-los càrrecs a les targetes.

Foto: Mossos d’Esquadra

Segons nota de premsa dels Mossos d’Esquadra, els agents de la comissaria de Martorell van detenir el passat dijous 13 d’octubre a dues dones d’un club nocturn de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, per presumptament haver drogat als clients per tal de fer càrrecs fraudulents en les seves targetes bancàries. Dues dones han estat detingudes com a presumptes autores de quatre delictes d’estafa i un delicte contra la salut pública, per utilitzar substàncies perilloses que poden causar un greu dany per a la salut. En el mateix local una altra dona també va ser detinguda per la tinença de 10 grams de cocaïna per la qual se l’acusa d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar el passat mes de setembre arran de la denúncia de quatre persones per estafa i totes elles havien estat en el club nocturn de Sant Andreu de la Barca. Els imports carregats a les targetes dels clients anaven des dels 150 euros fins a quasi 3.000 euros. Algunes de les víctimes que van visitar aquest establiment, després de prendre unes copes, es van sentir malament, perdent la noció del temps i no recordant el que havien fet. Després van començar a veure que tenien diferents càrrecs a les seves targetes que ells no recordaven haver-los fet i sempre coincidia amb el dia i hora que van estar al club nocturn.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca amb anterioritat també havia atès a una altra persona que afirmava que encara que només havia pres una consumició alcohòlica en aquest establiment, va tenir problemes per mantenir l’equilibri. De la investigació realitzada pels agents dels Mossos d’Esquadra es va poder deduir que les dues detingudes eren les úniques que servien les copes i cobraven als clients. Presumptament, aprofitaven per afegir fàrmacs a les begudes alcohòliques per tal d’indisposar-los i poder fer els càrrecs fraudulents.

El dia de la detenció, quan van fer l’escorcoll darrere del taulell van trobar una caixa amb diversos fàrmacs amb una anotació que posava “Dormir”. També van localitzar una llibreta on tenien anotats els números PIN de les targetes d’alguns clients. Després de passar a disposició judicial, les dues encarregades de les begudes van quedar en llibertat amb càrrecs i la tercera detinguda després de declarar en la comissaria va quedar en llibertat a l’espera de declarar davant el jutge. La investigació continua oberta i no es descarta que es produeixin més detencions en els pròxims dies.

Tags: Detencions, Sant Andreu de la Barca

Notícies semblants: