Voleu saber on es fan els millors panellets de Catalunya?

Ara que ja estem a les portes de la castanyada ja es comencen a veure a les botigues els primers panellets de la temporada. Per tercer any Panàtics i el Gremi de Flequers de Barcelona organitzen el Concurs de la Ruta dels Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya i ja tenim els guanyadors d’aquest 2022.

En primer lloc, trobem els elaborats per la 🥇​ Pastisseria Carrió del carrer Bailèn, 216 al barri de Gràcia de Barcelona. Al capdavant d’aquest establiment de més de 40 anys d’història estan els germans Oriol i Anna Carrió, tercera generació d’una família pastissera.

Els panellets de pinyons de la Pastisseria Carrió han obtingut la màxima puntuació en tots els aspectes que analitzava el jurat format per professionals del sector de la pastisseria, com Enric Rosich, pastisser; Paco Hidalgo, tècnic de pastisseria o el professor de l’escola del Gremi de Flequers de Barcelona Rafa Batalla. Valoraven la imatge, l’estructura, la qualitat dels pinyons i el massapà, així com el gust.

En segona posició tenim al 🥈 Forn Mistral que actualment té tres botigues a Barcelona, Ronda de Sant Antoni 96, al carrer de Torres i Amat 7, i al carrer d’Astúries 35 i, en tercer lloc, la 🥉​ Pastisseria Joan de l’Avinguda de la Generalitat de Catalunya, 27 del Papiol.

En total s’han presentat a concurs 38 pastissers o forners d’arreu de Catalunya, ja que per primer cop aquest any s’ha obert establiments de fora de Barcelona. Oriol Carrió ha agraït el premi obtingut amb aquestes paraules: “Volem donar a conèixer la nostra visió de la Pastisseria, una pastisseria arrelada a la tradició de la terra i del bon ‘savoirfaire‘ de la pastisseria francesa”.

No és el primer premi que rep la Pastisseria Carrió, l’any 2019 van obtenir el premi a la Millor Coca de Crema de Sant Joan i l’any passat van quedar tercers en el premi al Millor Tortell de Reis. Així que si voleu tastar els millors panellets de pinyons de Catalunya, passeu pel carrer Bailèn, 216 de Barcelona.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Forn Mistral (@fornmistral)

Tags: Millors panellets

Notícies semblants: