Dues persones ferides en l’incendi d’una antiga benzinera de Barcelona

Segons informa la periodista de successos Anna Punsí, aquesta tarda s’ha produït un incendi en una antiga benzinera de la Rambla Prim del districte de Sant Martí de Barcelona. De moment no se sap l’origen de l’incendi, que ha provocat una gran fumarada visible des de gran part de la ciutat.

Dues persones han resultat ferides lleus i tant els Mossos d’Esquadra com la Policia Municipal de Barcelona investiguen les causes del sinistre. No descarten que pogués ser intencionat. En aquests moments estan esbrinant si la nau del costat de l’antiga benzinera estava ocupada i es podria haver iniciat l’incendi en ella.

Segons alguns testimonis, aquesta tarda s’ha vist un grup de persones vestides de negre al voltant de la nau, presumptament ocupada, propera a la benzinera.

Tags: Barcelona, Incendi

Notícies semblants: