Set ferits lleus durant la celebració del vintè aniversari dels Castellers de la Sagrada Família

Ahir al migdia set membres de la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia han resultat ferits lleus en caure un castell de quatre de vuit que havien carregat en el transcurs de la celebració del vintè aniversari de la colla dels Castellers de la Sagrada Família.

Els ferits, cinc adults i dos menors, van ser traslladats a l’Hospital de Sant Pau i el Dos de Maig. Afortunadament, cap d’ells ha resultat ferit de gravetat i a la tarda ja estaven tots donats d’alta i van poder marxar a casa. Al lloc de l’accident es van desplaçar sis unitats del Servei d’Emergències i una unitat de logística.

Malgrat l’aparatositat de les caigudes que es produeixen en el món casteller, els accidents greus són poc freqüents i com publiquen els Castellers de la Vila de Gràcia en el seu perfil de Twitter, “l’índex de caigudes és inferior al 3% i el 93% de les lesions són lleus”.

Tags: Castellers de Gràcia

Notícies semblants: