Barcelona acull aquest cap de setmana la Fira del Videojoc Independent


Aquest cap de setmana la ciutat de Barcelona acollirà la cinquena edició de la Fira del Videojoc Independent, l’IndieDevDay, que se celebrarà a les Cotxeres de Sants, el centre cívic més gran de la ciutat ubicat al carrer de Sants, 79 i també es podrà seguir a través de la plataforma de ‘Streaming Twitch’.

Daniel Santigosa, director d’IndieDevDay, ha volgut destacar la voluntat d’atraure públic internacional per tal que el videojoc català i espanyol arribi a tot el món. Per això han actualitzat la seva web, que a partir d’ara serà multillengües i ha obert un nou compte de Twitter en anglès.

El patrocinador és Devolver Digital INC., distribuïdor de pel·lícules i videojocs nord-americà amb seu a Texas, especialitzat en la publicació de videojocs independents, conegut per “Hotline Miami”, “Inscryption“, “Gris” i el tan esperat “Return to Monkey Island“.

Trobareu mes informació 👉​ aquí.

Tags: Barcelona, Videojocs

Notícies semblants: