Pilarin Bayés pinta flors al taüt de la seva filla per acomiadar-se d’ella

Sens dubte avui ha estat el dia més trist en la vida de la il·lustradora osonenca i filla adoptiva de Tona, Pilarin Bayes. Avui ha hagut d’acomiadar-se de la seva filla Maria Sala Bayés que malauradament ens ha deixat a causa d’una llarga malaltia.

La cèlebre ninotaire vigatana de 81 anys, ha volgut compartir la trista notícia a través del seu perfil d’Instagram en la que la podem veure vestida de negre en senyal de dol i pintant unes flors en el taüt de la seva filla. La publicació va acompanyada d’unes emotives paraules: “Pinto la tapa del taüt de la meva filla Maria perquè marxi envoltada de flors!!!”. La Maria era la filla gran dels seus quatre fills.

Moltes han estat les mostres de condol que ha rebut a través de les xarxes socials i des d’aquí li volem mostrar el nostre més sincer condol per la pèrdua de la seva filla Maria. Descansa en pau Maria, que la terra et sigui lleu.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Pilarin (@pilarinbayes)

Tags: Morts, Pilarin Bayes

Notícies semblants: