Un català guanya el premi al Millor Xocolater del Món 2022

El jove pastisser osonenc Lluc Crusellas de tan sols 26 anys ha estat triat avui com el Millor Xocolater del Món 2022 en la gala dels World Chocolate Masters 2022 que s’ha celebrat al llarg d’aquest cap de setmana passat a París. Crusellas fill de Santa Eulàlia de Riuprimer i deixeble d’en Nando Jubany és el cap de la pastisseria ‘El Carme’ de Vic.

Aquests guardons són els més importants del món dedicats a la xocolata en el que aquest any han participat 18 xocolaters de 18 països del món i tenim l’orgull d’informar que el millor ha estat el català Lluc Crusellas, després de disputar dues jornades de semifinals i avui la gran final.

Crusellas ha presentat una figura gegant d’un elefant de tres metres d’alçada, transportada des de Catalunya fins a París en un camió frigorífic. Al llarg de la celebració del concurs també va haver de superar altres proves més senzilles realitzades a contrarellotge per després passar a la final.

El català ha estat el millor amb 434 punts, seguit del francès Antoine Carréric amb 405 punts i el tercer lloc en el pòdium ha estat pel grec Nicolas Nikolakopoulos amb 404 punts.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Lluc Crusellas (@lcrusellas)

 

 

Tags: millor xocolater, Premis

Notícies semblants: