Barcelona estrena Picmi Taxi, la primera App pública per demanar un taxi a través del mòbil.


Barcelona i el sector del taxi estrenen Picmi Taxi, la primera aplicació pública per demanar un taxi a través del mòbil, complementant així el típic gest d’aixecar la mà per parar un vehicle que passa pel carrer amb la llum verda. A partir d’ara, podrem demanar un dels 10.521 taxi que tenen llicència a Barcelona i l’Àrea Metropolitana a través de l’App, disponible per Android i per a iOS.

Treballar amb aquesta aplicació serà obligatori per a tots els professionals del sector del taxi, si fins ara alguns utilitzaven aplicacions privades, ara tots hauran d’estar disponibles en Picmi Taxi. La utilització és molt senzilla, l’usuari fa la petició del servei com si estigués al carrer i aixequés la mà, i un dels professionals que estigui per la zona acudeix a la petició. L’usuari pot comprovar quants minuts trigarà a arribar i fins i tot calcular el preu aproximat del servei a través del calculador de preus de l’IMET.

El que de moment no contempla Picmi Taxi és fer reserves ni pagar a través de l’aplicació com fan altres aplicacions privades. Es poden demanar vehicles especials com per a persones amb mobilitat reduïda o amb capacitat per a més de quatre places. Quan el taxi arribi a recollir-nos, rebrem un avís al mòbil.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l’Institut Metropolità del Taxi (IMET) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona i finançada en un 70% per fons de la Unió Europea, un nou servei que s’incorpora a la funcionalitat de l’AMB Mobilitat. D’aquesta manera serà més fàcil trobar un taxi i contribuirà a reduir l’impacte ambiental, ja que actualment molts professionals que no estan adherits a cap servei digital, es passen hores circulant per la ciutat amb la llum verda i el taxi buit. Ara poden parar i acudir al servei quan siguin cridats per l’aplicació.

Descarregat Picmi Taxi 👇​ aquí 

Tags: aplicacions, Barcelona, taxi

Notícies semblants: