Gerard Piqué anuncia que es retira del futbol aquesta setmana


Gerard Piqué ha anunciat aquesta tarda a través del seu perfil de Twitter que es retira del futbol professional, aquest pròxim dissabte serà el seu últim partit al Camp Nou. En Gerard ha fet un vídeo on es poden veure imatges de quan era petit i de la seva trajectòria professional, acompanyat de la narració en la qual s’acomiada del Barça i del món del futbol des de la faceta de jugador.

Sempre ha dit que no jugaria en un altre equip que no fos l’equip de la seva vida i així ho farà. “Després del Barça no hi haurà cap més equip”, diu en el vídeo. Després de vint-i-cinc anys en el Barça aquest dissabte dirà adeu en el partit que disputaran contra l’Almeria a les nou de la nit en el Spotify Camp Nou.

En Gerard s’acomiada dient “tard o d’hora tornaré” i segurament en un futur no molt llunyà el veurem formant part de la directiva o per què no com a president. Molta sort, Gerard en aquesta nova etapa de la teva vida.

Tags: BARÇA, Gerard Piqué

Notícies semblants: