Joan Font, president de Bonpreu entra a formar part de la llista dels més rics de l’Estat, segons Forbes.


Joan Font, president de Bonpreu ha ingressat aquest any en la llista de les 100 persones més riques de l’Estat espanyol, elaborada per la prestigiosa revista Forbes. Font ocupa la 90a posició amb un patrimoni de 325 milions d’euros.

Paral·lelament amb aquesta notícia, segons publica Metropoli, els seus treballadors estan demanant una millora salarial equiparable a la que faran altres grans cadenes de supermercats com Mercadona o Lidl. Reivindiquen la necessitat de signar un conveni just com altres supermercats. Mentre la patronal està demanant un augment de salaris de 3,5% per l’any vinent, altres cadenes proposen el doble.

En declaracions de la delegada sindical de CGT, María José Martínez a Metropoli, aquesta afirma que “En 30 anys que fa que treballa a l’empresa, mai havia vist un deteriorament de les condicions tan preocupant com fins ara”. “Soc cap de secció, cobro quatre quadriennis i dos plusos i la meva nòmina no arriba ni als 1.300 euros. És vergonyós”., es queixa la delegada sindical, que anuncia mobilitzacions pels pròxims dies.

Els 10 catalans més rics del món segons la llista Forbes

1. Isak Andic – Propietari de la cadena de moda Mango
2. Sol Daurella – Presidenta de Coca-Cola Europacific Partners
3. Manuel Lao – Expropietari de Cirsa
4. Carmen Thyssen-Bornemisza – Col·leccionista d’art
5. Jorge Gallardo – Expresident de laboratoris Almirall
6. Antonio Gallardo – Accionista de laboratoris Almirall
7. Carmen Daurella – Accionista de Coca-Cola Europacific Partners
8. Tomás Arrufat – Conseller delegat de Proeduca Altus
9. José Elías – President d’Audax Renovables
10. Eduardo i Francisco Martínez Cosentino – Propietaris de Cosentino.

Pel que fa al conjunt de l’Estat espanyol la persona més rica continua sent Amancio Ortega, accionista majoritari d’Inditex, amb 67.000 milions d’euros de patrimoni. Aquesta xifra representa el 46% de la llista en conjunt.

Tags: Bonpreu, Joan Font, Llista Forbes

Notícies semblants: