Acord de separació entre Piqué i Shakira que s’endurà els nens a Miami


Ja ha transcendit l’acord de separació entre Gerard Piqué i Shakira amb relació a la custòdia dels dos fills que tenen en comú, Milan de 9 anys i Sasha de 7. La mare tindrà la custòdia i a principis d’any marxaran tots tres a viure a Miami. Potser la frase que va pronunciar Gerard Piqué en el seu comiat del Camp Nou, “Estimar és deixar marxar” tenia un doble sentit, a més de deixar el club de la seva vida, ara també ha de deixar marxar als seus fills.

Ahir el futbolista i la cantant van tenir una reunió que va durar fins a la mitjanit a la casa familiar d’Esplugues, amb la presència dels seus advocats per ultimar els detalls de l’acord de separació. Sembla que Gerard Piqué ha tingut un acte de generositat amb Shakira, permetent-li que s’endugui els nens a Miami, però potser el que han fet és tan sols respectar la voluntat dels infants que volen viure amb la mare i el futur de Shakira passa pels Estats Units, on té casa i el seu negoci discogràfic.

Milan i Sasha passaran Nadal aquí, però no acabaran el curs a Catalunya, un cop passades les festes marxaran cap a Florida i Gerard Piqué els podrà visitar sempre que vulgui. Ara que ja no tindrà l’obligació que suposava ser jugador de futbol professional, segur que tindrà molt més temps per poder viatjar per veure els seus fills.

També hi ha rumors sobre el futur d’en Gerard Piqué i la seva xicota Clara Chia, després que avui jugui el seu últim partit amb el Barça. Alguns mitjans afirmen que segurament marxaran a viure a Andorra, on Gerard és el propietari de l’equip de futbol del principat i on pot obtenir molts avantatges fiscals pels seus negocis, a menys de tres hores de Barcelona i a un pas de la seva casa de la Cerdanya.

Tags: Gerard Piqué

Notícies semblants: