Ja coneixem quines seran les cançons del Disc de la Marató 2022. Escolta-les aquí.


D’aquí a dues setmanes ja podrem comprar el disc de la Marató d’aquest any que se celebrarà el pròxim 18 de desembre, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Avui hem conegut quines seran les cançons que formaran part del disc que sota el títol “Bum Bum”, que ens recorda el batec d’un cor, ha reunit artistes de la talla de, Antonio Banderas; Morat; Macaco amb Judit Neddermann; Sexenni, Luand, Bounce Twice, Tramma, Júlia Blum i Gigi Ros; participants d’Eufòria com la Mariona, Triquell o la Núria; Tanxugueiras; Delafé i las flores azules; Els Catarres; La Fúmiga; Lildami; Sicus Carbonell; Mosaic; Manu Guix; Las Migas amb Maruja Limón; Pol Granch; La Pegatina amb Marlena; Dones Strings amb la pianista Laura Andrés, entre altres.

Aquest any s’ha batut el rècord de participació d’artistes que han col·laborat en la gravació del disc, un total de 185 persones han participat en els 21 temes que componen el CD. El disc en format físic es distribuirà a un preu de 12 euros el pròxim 27 de novembre amb els diaris La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui, Ara, Diari de Tarragona, Segre, Diari de Girona, Regió 7,La Mañana, 9 Nou, els esportius Sport, Mundo Deportivo i l’Esportiu i la revista Enderrock.

Aquí 👇 podeu escoltar els 21 temes del disc “Bum Bum” de la Marató 2022.

Tinc un cor – Antonio José

Com t’atreveixes a tornar – Morat

Més fort – Les Tanxugueiras

Aquest eclipsi del cor – Antonio Banderas i Marta Ribera i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Gràcies cor – Sicus Carbonell i Lildami

Vivir mi vida – Eufòria

Tu ets tot el que tinc – Lexter

Cold Heart – Triquell i Núria López

L’enemic – Pablo López

La meva defensa – Mosaic

Paraigua – Mariona Escoda

Ja ho intueixo – Els Catarres

Lluitar – DonesStrings, Laura Andrés i Billows

Torno a ser jo – Pol Granch

Creiem – La Pegatina i Marlena

Corre endavant – Delafé i las Flores Azules

Amb tu he après què és estimar – Manu Guix

Pel cor – Macaco, Judit Neddermann i Momi Maiga

La petita rambla del Poble Sec – Maruja Limón, Magalí Sare i Las Migas

Sent amb mi – Lexu’s, Sexenni, Luand, Bounce Twice, Tramma, Júlia Blum i Gigi Ros

La Macarena – La Fumiga

Tags: 2022, Disc La Marató

Notícies semblants: