Els Millors Panettones de tot l’Estat d’aquest 2022 es fan a Catalunya


Com ja és tradicional per aquestes dates l’Escola de Pastisseria de Barcelona organitza el concurs per triar els millors panettones de tot l’Estat, en dues categories, el clàssic de fruites i el de xocolata. En l’edició d’enguany tots dos premis han recaigut en dues pastisseries de Barcelona. La gala d’entrega dels premis es fa fer dins dels actes programats en el Gastronòmic Fòrum Barcelona, que s’està celebrant aquesta setmana a la Ciutat Comtal.

🍪​ Millor Panettone de fruita ​👉​ Elaborat per Daniel Jordà de ‘Panes Creativos de la Plaça Garrigó, 5 de Barcelona.

🍪​ Millor Panettone de xocolata 👉 Elaborat per Èric Ortuño de l’Atelier, escola i pastisseria del Carrer Viladomat, 140 de Barcelona.

El jurat format per professionals del sector valorava l’olor, l’estructura de la molla i la forma, dels 50 panettones de xocolata i 47 de fruites que es van presentar a concurs. Cada aspirant havia de presentar dues elaboracions de cada categoria.

Pel que fa al xef pastisser i formador, Èric Ortuño, no és el primer premi que rep, ha guanyat el guardó al Millor croissant artesà de mantega, Millor Pasta de te artesana i Millor Coca de Sant Joan de crema i pinyons, entre altres.

Daniel Jordà, llicenciat el Belles Arts, tercera generació de forners, està al capdavant de ‘Panes Creativos‘, on elaboren pans innovadors i com el seu nom indica molt creatius, entre ells el de síndria, de pastanaga amb nous, de patata o de mostassa. En Daniel ha dut l’art al món del pa.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de EPGB Barcelona (@epgb_barcelona)

 

Tags: Millor Panettone

Notícies semblants: