Institucions Penitenciàries li concedeix el tercer grau a Fèlix Millet


A finals del passat mes d’octubre la Junta de Tractament de la presó va concedir el tercer grau a Fèlix Maria Millet i Tusell condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó, per l’espoli al Palau de la Música i que actualment està al Pavelló Hospitalari Penitenciari de Terrassa a causa de l’edat i la malaltia que pateix. Millet ja havia demanat el tercer grau en diverses ocasions, però sempre se li havia denegat.

A partir d’ara, Millet de 86 anys tan sols haurà d’anar a dormir al centre penitenciari de dilluns a dijous. El tercer grau se l’ha concedit per haver complert la quarta part de la condemna i basant-se en motius humanitaris per patir una malaltia greu. La Fiscalia ha demanat els informes mèdics per estudiar la possibilitat de presentar recurs davant aquesta decisió d’Institucions Penitenciàries.

Els dos principals condemnats per la sentència del Palau ara fa quatre anys i mig, Millet i Montull, només han tornat la meitat del que es va considerar a la sentència que havien espoliat del Palau, dotze dels vint-i-tres milions d’euros que van desviar del Palau. Cap dels dos tampoc han pagat la multa a què van ser condemnats de 2,9 milions d’euros. Precisament per aquest motiu ara tenen pendent un altre cas per presumptament haver amagat patrimoni per tal de no pagar. La justícia continua a la recerca de la recuperació de béns dels condemnats.

Tags: Felix Millet, Palau

Notícies semblants: