Espectacular fotografia de Mallorca vista des del Tibidabo


El meteoròleg de l’Observatori Fabra, Alfons Puertas ha captat una imatge de la Serra de Tramuntana de Mallorca des de l’observatori ubicat a la muntanya del Tibidabo de Barcelona. En la fotografia es pot veure com comença a sortir el sol per darrere les muntanyes de l’illa.

El mateix meteoròleg comenta en el seu perfil de Twitter que no és gaire freqüent veure amb tanta nitidesa la Serra de Tramuntana des de Barcelona, “Feia mesos que no s’albirava amb tanta nitidesa Mallorca des de Barcelona”, dir l’Alfons.

Al seu compte d’Instagram, Puertas acostuma a penjar fotografies espectaculars de vistes de la ciutat de Barcelona sotmesa a diferents fets meteorològics com la boira, l’arc de Sant Martí o tot un recull de diferents tipus de núvols. Veiem algunes d’elles 👇

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Alfons Puertas (@alfons_pc)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Alfons Puertas (@alfons_pc)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Alfons Puertas (@alfons_pc)

Tags: Fotografia, Mallorca, Tibidabo

Notícies semblants: