Alerta alimentària per presència de Salmonel·la en un producte distribuït per Lidl


L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició alerta de la presència de Salmonel·la en un producte de Xistorra de Navarra, distribuït exclusivament per la cadena alemanya Lidl.

Ha estat la mateixa empresa la que ha publicat la informació a través de la seva pàgina web, comunicant que l’empresa ‘Navarra de Embutidos, S.L.’ els ha informat que davant la presència de Salmonel·la, sol·liciten als clients que s’abstinguin de consumir el següent producte:

🔶​ Xistorra en paquets de 200 grams dels lots: 222429 amb caducitat del 26/02/2023 i 222429 amb caducitat del 27/02/2023.

Els establiments de Lidl ja han retirat totes les existències del producte dels seus establiments i demanen que en cas que algú el tingui a casa, s’abstingui de consumir-lo i el retornin a qualsevol botiga de Lidl i se’ls retornarà l’import pagat, encara que no disposin del tiquet de compra. També aprofiten per informar que cap més producte de la marca ‘Navarra de Embutidos, S.L.’, distribuïts per Lidl està afectat per aquesta alerta.

La salmonel·losi provoca trastorns gastrointestinals com diarrea o vòmits, sovint acompanyats de febre i mal de cap que acostumen a aparèixer després d’unes hores d’haver consumit algun producte contaminat amb el bacteri de la salmonel·la. Aquests símptomes poden ser més notables en nens petits, embarassades, persones grans o amb el sistema immunitari dèbil. Si algú ha consumit el producte afectat i té algun d’aquests símptomes, s’aconsella que visitin un centre mèdic.

Tags: alerta alimentària, Lidl, Xistorra

Notícies semblants: