Aquest Nadal el Tibidabo tindrà una pista de gel sense gel.


Des del 26 de novembre fins al 5 de gener el Parc d’Atraccions del Tibidabo tindrà una pista de gel, però sense gel. Donada la situació d’escassetat d’aigua per la qual està passant tota Catalunya, no és qüestió de gastar aigua en les pistes de gel que es munten per les festes nadalenques a moltes ciutats. Per això la del Tibidabo està feta d’un material sintètic molt més sostenible, a base de panells de polietilè que no consumeixen energia, ja que no necessita ni aigua ni llum, no obstant, la sensació en patinar és molt similar a la que es produeix en una pista de gel tradicional.

La pista de 200 m², amb capacitat per a 40 persones, estarà ubicada a la plaça dels Somnis del parc. Es podrà accedir amb l’entrada al parc o independentment sense visitar les atraccions, a un preu de 5 euros.

Amb aquesta iniciativa Barcelona recupera la tradició de la pista de gel per Nadal que es muntava sempre a la plaça de Catalunya i que quan va entrar Ada Colau va desaparèixer. Durant les festes nadalenques, el Tibidabo també tindrà nous espectacles i activitats. Les mascotes del parc faran un espectacle anomenat ‘El Bo de Collserola’, en el que un porc senglar molt compromès amb la cura del medi ambient, serà l’encarregat de conscienciar al públic de la necessitat de tenir cura de la muntanya. A partir del 3 desembre torna l’espectacle de marionetes nadalenques, el ‘Tibimarionetarium‘ i el maleït Krampus tornarà a visitar l’Hotel Krüeger, l’atracció de terror del parc.

Tags: Nadal, Pista de gel, Tibidabo

Notícies semblants: