“Vola alt, amor meu”, així acomiada un exjugador del Barça i l’Espanyol a la seva filla que ens ha deixat avui.


Avui el món del futbol acompanya a l’exjugador del Barça i l’Espanyol, Òscar Garcia Junyent per la mort de la seva filla Mariona de 21 anys, després d’una llarga malaltia amb la qual va lluitar aquests darrers anys. Ell mateix ha estat l’encarregat de donar la notícia a través del seu perfil d’Instagram, amb aquestes paraules: “Vola alt, amor meu”, acompanyades d’un cor i un colom de la pau.


El sabadellenc va desenvolupar gran part de la seva carrera professional en el Barça i l’Espanyol, però també va passar per l’Albacete, València i Lleida. Com entrenador un dels darrers clubs on va treballar va ser el Celta de Vigo, on va haver de delegar la direcció de la banqueta, precisament per dedicar la màxima atenció a la seva filla durant la malaltia.

L’Òscar sempre ha mantingut en la intimitat a la seva família i no va transcendir la malaltia de la seva filla gran, fins que el tècnic es va haver d’absentar de Vigo per estar al costat de la Mariona a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’any 2019 va fer un tuit on expressava la seva admiració i reconeixement pel tracte que estaven rebent per part de tots els sanitaris i empleats de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Moltes són les mostres de condol que s’estan publicant a les xarxes socials. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Mariona Garcia. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: BARÇA, Morts, Oscar Garcia Junyent

Notícies semblants: