Luís Enrique recorda la seva filla Xana en el dia que hagués fet 13 anys.


Ahir la selecció espanyola s’enfrontava amb l’alemanya en el mundial de futbol que s’està celebrant a Qatar i també era un dia molt especial pel seleccionador Luis Enrique, ahir la seva filla Xana, o Xanita com li diu ell, haguera fet 13 anys si un maleït càncer no se l’hagués endut l’agost del 2019. Espanya va empatar a un gol amb Alemanya i hores abans Luis Enrique que recentment s’ha introduït en el món de streaming en Twitch, va voler recordar a la seva filla, publicant un vídeo mentre anava en bicicleta per Qatar amb un company. “Amor allà on siguis passa un bon dia, t’estimem”, diu Luis Enrique en el vídeo.

Recordem que la Xana va morir amb tan sols nou anys a causa d’un osteosarcoma, un càncer d’ossos que és especialment agressiu amb els infants. Sens dubte el pitjor que ens pot passar a la vida és perdre un fill, però en Luis Enrique sempre recorda els bons moments que van viure amb ella. Ahir a la roda de premsa va contestar a una pregunta dels periodistes amb aquestes paraules:

“Avui ha estat un dia especial, sense cap dubte, per a la meva família, però fa molt temps que nosaltres pensem a viure això amb naturalitat, és evident que no tenim físicament a la nostra filla, però la tenim present cada dia, ens recordem molt d’ella, riem i pensem com actuaria en cada situació de les moltes coses que ens passen. Així funciona la vida, no només es tracta de buscar la felicitat sinó també saber gestionar aquests moments”.

Tags: Luis Enrique, Morts

Notícies semblants: