Els Mossos busquen part d’un cadàver aparegut en un contenidor de l’Eixample de Barcelona


Ahir al matí es va trobar part d’un cadàver en un contenidor de l’Eixample de Barcelona, concretament en la confluència dels carrers de Casanova amb l’avinguda de Roma. La troballa la va fer un home que remenava el contenidor a la recerca de ferralla quan va trobar una maleta i dins d’ella el tors d’un home de raça blanca. Aquest es va dirigir a un estanc proper al contenidor alertant del que havia trobat i van avisar a una ambulància que passava per la zona.

Els sanitaris de l’ambulància van donar l’alerta a la Policia Municipal de la ciutat i aquests als Mossos d’Esquadra que s’encarreguen de la investigació i d’intentar localitzar la resta del cadàver esquarterat. De moment no s’ha trobat el cap, la part de baix del tors, ni cames ni braços.

Avui li faran l’autòpsia per esbrinar les causes de la mort i poder extreure l’ADN per comparar amb persones desaparegudes. Els Mossos d’Esquadra han decretat el secret del sumari.

Tags: Morts

Notícies semblants: