Per aquestes festes el Celler de Can Roca obre una botiga a Barcelona dedicada a la Xocolata.


El petit dels germans del Celler de Can Roca, Jordi Roca, ha aterrat a Barcelona amb una botiga efímera dedicada al món de la Xocolata. Casa Cacao està oberta des del passat 24 de novembre i fins al 5 de gener a l’hotel Mandarin Oriental del cèntric Passeig de Gràcia, 38-40.

En ella podem trobar des de xocolates de diferents procedències i bombons fins a productes nadalencs com panettones, una gran gamma de torrons i figuretes de Nadal o el Calendari d’Advent del Celler de Can Roca.

Durant la presentació, Jordi Roca va avançar que la seva intenció és obrir una botiga permanent a la Ciutat Comtal, cosa que es podria fer realitat quan traslladin l’obrador de Girona que se’ls hi ha quedat petit, al nou complex que estan fent a Sant Julià de Ramis. Amb l’ampliació de l’obrador en les noves instal·lacions, es podria subministrar productes a nous establiments, entre ells un ubicat a Barcelona.

A la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, com es denomina el complex, on fins ara hi havia dos restaurants i un hotel, a més d’acollir l’obrador, també es podria traslladar el taller de Roca Recicla, entre altres projectes de la família Roca, que de moment no han transcendit.

Tags: Casa Cacao, Germans Roca

Notícies semblants: