Una embarassada força un aterratge d’emergència a l’aeroport del Prat per ajudar a fugir a 28 persones.


Al voltant de dos quarts de cinc d’aquesta matinada un avió que feia el trajecte entre Casablanca al Marroc i Istanbul a Turquia ha fet un aterratge d’emergència a l’aeroport Josep Tarradellas del Prat a Barcelona perquè suposadament una dona estava de part i s’ha obert el protocol sanitari d’emergència mèdica per poder atendre a la passatgera embarassada.

Quan ha aterrat i les portes de l’avió en què viatjaven 228 persones s’han obert, 28 d’elles fan baixat i han fugit per les pistes de l’aeroport. Dues patrulles de la Guàrdia Civil i una de la Policia Nacional que actuaven d’acord amb el protocol establert per evacuar la dona, han aconseguit interceptar a 14 persones de les 28 que intentaven fugir. Cinc han demanat tornar a l’avió i el personal de la companyia Pegasus els ha acceptat, als altres vuit se’ls ha obert el procés ‘d’inadmissió i retorn’. La resta han pogut fugir i de moment encara no han estat localitzats.

La dona que ha provocat l’aterratge ha estat traslladada a l’hospital de Sant Joan de Déu d’Esplugues on han detectat que no estava de part i ha quedat detinguda per un presumpte delicte de desordres públics. La policia continua buscant als 14 passatgers que han fugit de l’avió pastera.

Tags: Aeroport Prat, Avió pastera

Notícies semblants: