Una setantena de ferits en el xoc de dos trens de Rodalies a Montcada i Reixac

Al voltant de les vuit d’aquest matí s’ha produït el xoc entre dos trens de la línia R4 de Rodalies Renfe a l’estació de Montcada i Reixac-Manresa, que segons les darreres informacions hauria produït una setantena de ferits.

El sinistre s’ha produït a causa de l’encalçament d’un comboi a un altre pel darrere, quedant enganxats, la topada ha causat contusions en els passatgers. A hores d’ara ja s’han pogut evacuar els combois i ara els serveis d’emergència mèdica estan avaluant l’estat dels ferits.

Renfe ja ha activat el protocol per aquest tipus d’incidents en col·laboració amb Protecció Civil i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). De moment es desconeixen els motius de la topada que s’ha produït a les 7:50 del matí i que afecta les línies R4, R7 i R12 de Rodalies Renfe que tenen interromput el servei en tots dos sentits.

 

Tags: Accident tren, Montcada, Renfe, Rodalies, Xoc de trens

Notícies semblants: