Personatges de la talla de Pep Guardiola o Richard Gere protagonistes de la darrera campanya d’Open Arms.


‘Humans being Humans’ (humans sent humans) és el vídeo de la darrera campanya de l’organització catalana Open Arms, una organització sense ànim de lucre que cada any salva milers de vides al Mediterrani. En ell han volgut participar amb la seva imatge i veu, personatges tan populars com Pep Guardiola, Richard Gere, Joan Manuel Serrat, Rigoberta Bandini o Marc Gasol.

Aquesta campanya pretén sensibilitzar a la ciutadania de la necessitat que té el món d’una major implicació en la protecció de la vida de persones que estan en situació de vulnerabilitat, per a construir un món més humà i més just.

Des del naixement d’Open Arms amb seu al port de Badalona, l’organització fundada per Òscar Camps l’any 2015, ha salvat la vida de més de 66.000 persones. Open Arms és coneguda per les seves tasques de salvament en el mar, però també fan moltes altres actuacions, com suport a les residències de gent gran i altres col·lectius vulnerables durant la pandèmia o al principi de la guerra de Rússia contra Ucraïna, establint corredors humanitaris per ajudar als ucraïnesos i ucraïneses a abandonar el seu país en guerra.

“No som una organització humanitària. Som humans organitzats. Som humans sent humans”, afirma Open Arms com diu el títol del vídeo. En paraules d’Òscar Camps, “els ciutadans i ciutadanes que conformen la família d’Open Arms, a més del compromís de sostenir la nostra activitat, tenen una actitud en comú, en aquests moments en què la humanitat ha deixat de ser un concepte per a convertir-se en una realitat urgent. Llancem aquesta campanya per a despertar a l’ésser humà que tots portem dins, perquè més que mai necessitem a humans fent d’humans. Cuidem-nos.”

A Richard Gere o Pep Guardiola els hem vist sovint donant suport a l’organització, l’actor nord-americà va pujar a bord de l’Open Arms l’any 2019 durant una missió per la qual el ministre de l’Interior italià, Matteo Salvini va acabar processat per un suposat delicte de segrestament de 150 persones, per bloquejar el vaixell de l’organització catalana en aigües italianes. Com diu Richard Gere: “Cuidem uns dels altres, si us plau, cuidem-nos”.

Si esteu interessats a tenir més informació d’Open Arms i voleu col·laborar, podeu fer-ho 👉 “Salva la vida a un altre ésser humà.”

Tags: Guardiola, Open Arms, Richard Gere

Notícies semblants: