Un grup de militars de la Caserna del Bruc fan una rifa on el premi és una estona amb una prostituta.


Quan s’acosta Nadal ja estem acostumats que ens venguin butlletes per una panera o alguna participació de loteria. Moltes escoles aprofiten aquestes dates per recaptar fons pel viatge de fi de curs o altres associacions per recaptar diners per a les seves activitats.

Avui hem conegut una notícia força curiosa i al mateix temps desagradable que ha publicat el diari ARA. Un grup de militars de la Caserna del Bruc de Barcelona fan un sorteig per finançar les festes de Nadal de la caserna i el guanyador no s’endurà una panera o un cotxe, el que guanyarà serà passar una estona amb una prostituta.

Amb motiu de la celebració de la Puríssima, patrona d’infanteria, alguns dels militars van crear un grup de Whatsapp on s’anunciava la rifa d’una prostituta i els diners recaptats es farien servir per organitzar les festes. Una setantena de militars eren membres d’aquest xat creat per un caporal i un sergent. En ell es publicaven imatges de la dona, els serveis que podien demanar i una sèrie de comentaris masclistes i vexatoris cap a la dona.

Cada militar havia de pagar 25 euros pel sopar de celebració de la patrona i en ell anava inclòs un número pel sorteig, si volien més números podien comprar més butlletes per la rifa al preu de 3 euros.

L’oficina de comunicació de la caserna ha emès un comunicat anunciant que “aquestes conductes van en contra dels valors de l’Exèrcit i que en cas de confirmar-se els fets, es farà una investigació interna”. També negaven que els comandaments tinguessin coneixement i afirmen que aquests grups de Whatsapp no són oficials, són simples grups d’amics. Altres militars de la mateixa caserna estan totalment en desacord amb aquesta rifa i han denunciat el fet perquè es prenguin les mesures oportunes.

 

Tags: Cuartel del Bruc, Militars, prostituta

Notícies semblants: