La família del jugador de rugbi desaparegut a Barcelona ofereix una recompensa d’11.500 € a qui tingui alguna pista.

Des de finals d’octubre no es tenen notícies sobre Levi Davis, el jugador de rugbi de 24 anys de l’equip anglès Bath que visitava Barcelona després de passar uns dies de descans a EivissaDavis va patir una lesió en el lligament creuat d’un genoll i es va veure obligat a apartar-se de l’equip i per descansar va decidir venir aquí.

L’últim cop que se’l va veure va ser al Hard Rock Cafè de la plaça Catalunya on va anar després de passar una estona a l’Old Irish Pub de la Rambla, la nit del 29 d’octubre passat. El senyal del seu mòbil es va perdre aquella nit a l’estació de Sants, però un cop revisades les càmeres de seguretat, no apareix en cap d’elles.

Des de llavors els Mossos d’Esquadra no tenen cap pista fiable sobre Davis, fins que ara fa quinze dies van trobar el seu passaport al port de Barcelona, però no saben com pot haver arribat fins allà. La família del jugador que ha contractat un dels detectius privats més prestigiosos del Regne Unit, ofereix una recompensa de 10.000 lliures esterlines (uns 11.500 euros) a canvi de qualsevol pista que ajudi a saber alguna cosa sobre Levi Davis.

Davis no passava per una bona situació econòmica i segons va declarar la seva mare al diari ABC, travessava una forta depressió per la qual algun cop també havia desaparegut dos o tres dies, però sempre tornava o tenien alguna notícia. Aquest cop no ha utilitzat les seves targetes bancàries i sembla que va venir d’Eivissa a Barcelona sense més roba que la que portava posada i tan sols amb 40 euros.

Aquestes són les darreres imatges que es tenen de Levi Davis.

Tags: Desapareguts

Notícies semblants: