La Sagrada Família il·lumina dues noves torres, les dels evangelistes Lluc i Marc


Ahir al vespre, després del concert de Nadal, la Basílica de la Sagrada Família va il·luminar per primer cop les dues torres dels evangelistes, Lluc i Marc, presidides per un bou i un lleó respectivament, obra de l’escultor Xavier Medina Campeny.

Les dues tenen una altura de 135 metres, que s’afegeixen a la Torre de la Mare de Déu, coronada per un estel i il·luminada l’any passat. Actualment, ja són tres les torres amb llum del total de sis que formaran el conjunt de les torres de la Basílica. L’any vinent està previst acabar les dels altres dos evangelistes, Mateu i Joan que tindran en el seu cim un home i una àguila, respectivament. L’última que s’inaugurarà l’any 2026 serà la de Jesús.

Des d’ahir al vespre les tres torres romandran il·luminades fins al 8 de gener entre les sis de la tarda i les deu de la nit.

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: