Detingut a Barcelona un dels assassins de les nenes d’Alcàsser.


Segons ha avançat La Vanguardia, els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda al barri del Raval de Barcelona a un dels assassins de les nenes d’Alcàsser l’any 1992. Es tracta de Miquel Ricart que ha estat detingut per la policia catalana amb col·laboració de la Guàrdia Urbana en un narcopís del carrer Aurora que portaven vigilant des de feia setmanes per les molèsties que ocasionaven al veïnat.

Quan els agents han entrat al pis han detingut a tres homes, un d’ells Miquel Ricart el responsable del narcopís que també utilitzava una banda de dominicans. Segons explica La Vanguardia, està molt canviat, només l’han identificat per la documentació.

Recordem que el 13 de novembre de 1992, el principal sospitós de la mort de Miriam Garcia, Toñi Gómez i Desirée Hernández, Antonio Angles, que mai va ser detingut, va desaparèixer després de cometre un dels crims més esfereïdors de l’època. En canvi, Miquel Ricart sí que va ser detingut i condemnat a 170 anys de presó, però gràcies a la Doctrina Parot, va ser alliberat l’any 2013 i es va establir a Barcelona.

Antonio Anglés i Miquel Ricart van segrestar, torturar, violar i finalment assassinar a les tres nenes en una cabana abandonada. Aquell crim va estar durant anys en les televisions de l’època, però Antonio Anglés mai va aparèixer. Hi havia pistes que havia agafat un vaixell mercant amb rumb a Irlanda i que durant la travessia va caure al mar, però mai s’ha trobat el seu cadàver ni es tenen notícies d’ell.

Tags: Detencions

Notícies semblants: