Voleu saber quin és el caganer que en els darrers dies s’ha esgotat a tota Catalunya?

A principis de novembre us vàrem presentar les novetats en els caganers d’aquest any que havia fet l’empresa Caganer.com, però com sempre l’actualitat mana, fa uns dies ens van comunicar que davant l’èxit que estava tenint Leo Messi amb la selecció argentina, llançaven al mercat el caganer de l’ara campió del món amb la samarreta de la seva selecció.

Encara no s’havia disputat la final quan aquesta empresa familiar de Girona es va posar a treballar per tenir a Messi vestit amb la samarreta blau i blanca, ja que “des de fa trenta anys s’inspiren en personatges famosos d’actualitat i el davanter argentí és un d’ells.”

Ara, Leo Messi ja té quatre caganers, vestit amb els colors blaugrana, un de blaugrana amb la Pilota d’Or, un altre amb l’uniforme del París Saint-Germain on juga actualment i el que llueix la samarreta de la selecció argentina. El blaugrana és una de les figures més venudes de la història de Caganer.com.

Divendres passat, abans que es disputés la final del Mundial de Qatar, Marc Alós que conjuntament amb el seu germà Sergi estan al capdavant de l’empresa, deia: “Messi està fent un gran Mundial amb l’Argentina, s’ha plantat fins a la final i opta a un títol que mai ha aconseguit. Li hem volgut fer una mena d’homenatge vestint el seu caganer amb la samarreta de la seva selecció”.

Poques hores després de sortir al mercat el nou caganer de Messi, es va esgotar. La victòria en la final que es va celebrar aquest diumenge passat, ha acabat amb les existències i al taller de Caganer.com es van posar a treballar per fer-ne més que estaran disponibles aquesta setmana a les vuit botigues que tenen obertes, cinc a Barcelona, una a Madrid, Girona i Torroella de Montgrí on neixen aquestes petites figuretes que tots els catalans i catalanes tenim als nostres pesebres. També el podreu trobar a la Fira de Santa Llúcia i la de la Sagrada Família de Barcelona.

Segons publica Betevé, també estan treballant per fer una “figureta nova de Messi amb la Copa del Món, que estarà disponible d’aquí a 10 o 15 dies”. Esperem que no el facin amb la túnica que li va regalar l’emir de Qatar.

(Fotografies cedides per Caganer.com)

Tags: Caganer, Messi

Notícies semblants: