Xantal Llavina anuncia que deixa temporalment la ràdio i la televisió a causa d’un càncer.

Foto: Facebook Xantal Llavina

La periodista Xantal Llavina ha anunciat a través de les xarxes socials que pateix un càncer de mama, pel que haurà de fer sis mesos de quimioteràpia, sotmetre’s a una intervenció quirúrgica i fer radioteràpia, motiu pel qual temporalment deixarà la seva feina a Catalunya Ràdio i TV3.

La Xantal de 47 anys té una nena petita amb el que fins fa poc era la seva parella, el popular presentador del Foraster, Quim Masferrer. Ha estat ella mateixa l’encarregada de donar la notícia amb aquestes paraules:

“M’ha tocat, com a moltes dones que malauradament el pateixen. Tinc càncer de mama. Ho explico perquè el tractament que he de fer per superar-lo requereix 6 mesos de quimioteràpia, que avui he començat, una operació i radioteràpia i hauré de deixar de presentar durant uns mesos el Revolucio4 a Catalunya Ràdio i TV3 que tant estimo. Quan et diuen la notícia és un xoc gran, entren pors, moltes preguntes, però també apareix una lucidesa molt gran de pensar, parar, escoltar els teus metges, fer-los cas i posar tota l’energia positiva en curar-te”.

“Ara em toca aquesta revolució personal. Els que em coneixeu sabeu que soc lluitadora i persistent. Per tant, ara toca persistir i fer-ho amb actitud positiva! El Revolucio4 de Catalunya Ràdio el presentarà el meu estimat company de Catalunya ràdio Adam Martín. Benvingut al Revolució! Gràcies per les converses.”

Endavant, Xantal, segur que te’n sortiràs.

 

Tags: Càncer, Xantal Llavina

Notícies semblants: