Tres hospitals de Barcelona entre els millors valorats de l’Estat.


Com cada any l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, elabora un rànquing per a valorar les institucions hospitalàries de tot l’Estat, a partir de l’Índex d’Excel·lència Hospitalària. Aquest any sis hospitals madrilenys es troben entre els 10 millors, mentre Barcelona tan sols té tres.

L’Índex d’Excel·lència Hospitalària (IEH) analitza de manera anual l’excel·lència hospitalària dels centres hospitalaris espanyols, tant públics com privats, que més aposten per la qualitat i sostenibilitat d’un sistema de salut universal, basant-se per a això en paràmetres com la qualitat assistencial, el servei hospitalari, el benestar i la satisfacció percebuts pel pacient, així com la capacitat innovadora, l’atenció personalitzada i l’eficiència en l’ús dels recursos per part d’aquests.

Els tres catalans són l’Hospital Clínic de Barcelona que ha passat de la quarta posició de l’any passat a la tercera, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que ha baixat de la cinquena a la sisena i l’Hospital Quironsalut que l’any passat tancava el rànquing dels 10 primers i aquest any ocupa la vuitena posició.

🏥  Els 10 hospitals espanyols més ben valorats segons l’IEH.

1. Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz de Madrid – 0,996
2 Hospital Universitari La Paz de Madrid – 0,993
3. Hospital Clínic de Barcelona – 0,987
4. Hospital Universitari Gregorio Marañón de Madrid – 0,985
5. Hospital Universitari Clínic Sant Carles de Madrid – 0,983
6. Hospital Vall d’Hebron de Barcelona – 0,976
7. Hospital Ruber Internacional de Madrid – 0,972
8. Hospital Quironsalut de Barcelona – 0,968
9. Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València – 0,962
10. Hospital Quironsalud de Madrid – 0,961

Més enllà dels 10 primers llocs trobem a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau amb un IEH de 0,935 i el Centre Mèdic Teknon amb un 0,922.

Tags: Millors Hospitals

Notícies semblants: