El Nen Jesús de Barberà del Vallès ja no dormirà a comissaria, ahir al vespre el van robar i demanen un rescat.


El Nen Jesús del pesebre de Barberà del Vallès fa anys que cada nit dorm a la comissaria de la policia local per evitar el robatori de la figura com va passar l’any 2005 o l’any 2010 que es van endur a la Verge Maria. Els agents de la policia local eren els encarregats de passar pel pesebre de la plaça de la Vila cada nit a les 22 hores i recollir el Nen Jesús que el duien a les seves dependències. Més d’un dia si rebien un avís per un servei, l’infant els acompanyava, el deixaven en el seient de darrere el cotxe policial fins que acabaven la feina.

Ahir a la nit, minuts abans de les 10 quan els agents tenien previst passar a buscar-lo, dos joves s’havien endut al Nen Jesús i ho van publicar a les xarxes socials, vanant-se del que havien fet i demanant un rescat de 10.000 euros. En el vídeo apareixen ells dos amb caputxes, ulleres i un mocador a la boca per tal de no ser identificats, ensenyant la figura.

En la gravació, feta amb veu distorsionada, diuen que el Nen Jesús “no passarà la nit a comissaria, aquesta nit dormirà al carrer i no apareixerà amb vida si no rebem un rescat per un valor de 10.000 euros”. Al final tots dos marxen amb patinet.

L’Ajuntament ha fet una publicació a Twitter en la que demanen als responsables del robatori que retornin la figura al pesebre. Com ahir va ser el dia dels Innocents, esperen que es tracti d’una broma típica d’aquesta celebració, però de moment no ha aparegut.

Tags: Barberà del Vallès, Nen Jesus, Robatori

Notícies semblants: