L’Espanyol impugna el derbi per alineació indeguda de Lewandowski.


El Reial Club Esportiu Espanyol ha enviat un escrit a la Reial Federació Espanyola de Futbol, impugnant el partit que es va celebrar dissabte passat al Camp Nou per alineació indeguda de Robert Lewandowski. El club blanc-i-blau considera que el Barça no hauria d’haver fet jugar al polonès, després de l’expulsió que va patir al camp de l’Osasuna, en el darrer partit abans de l’aturada pel mundial.

El Barça va demanar la suspensió cautelar de la sanció imposada a Lewandowski i que el Tribunal Central Contenciós de Madrid va acceptar. Malgrat això l’Espanyol considera que no havia d’haver jugat, ja que almenys hauria d’haver complert el partit de sanció que tota targeta vermella té associada. El club de Cornellà qualifica l’alineació de Lewandowski com una “flagrant injustícia que posa en risc l’essència de la nostra competició i se sustenta en una resolució precipitada i amb mancances jurídiques evidents”.

Si finalment, la Federació li dona la raó a l’Espanyol, el partit que va acabar amb un empat a un, quedaria anul·lat i els tres punts passarien al club blanc-i-blau, perdent el Barça el lideratge de la Lliga, ja que actualment està empatat a punts amb el Reial Madrid.

Tags: BARÇA, Espanyol

Notícies semblants: