Mor Toni Batllori, el ninotaire que cada dia explicava l’actualitat política en una vinyeta a La Vanguardia

Ahir ens va deixar Toni Batllori Obiols, el ninotaire de La Vanguardia que cada dia explicava l’actualitat política amb la seva vinyeta. No feia falta una gran editorial o un gran reportatge per narrar el que està passant, amb la vinyeta d’en Batllori teníem prou, fins i tot algun periodista li havia comentat en algun moment que amb les seves tires li estava traient la feina.

Batllori va estar treballant fins última hora, ahir mateix La Vanguardia publicava el darrer treball, fent referència a la inversió en armament, després que el dia de Reis el govern, durant la celebració de la Pasqua militar amb presència del rei Felip VI, va anunciar que augmentarien la despesa en defensa.

Malauradament, el càncer se l’ha endut massa aviat, amb tan sols setanta-dos anys. Batllori va néixer a Barcelona i va estar més de trenta anys col·laborant amb La Vanguardia, en un principi en la secció d’esports, després va passar per actualitat i darrerament feia una vinyeta diària sobre l’actualitat política.

També va col·laborar amb les revistes En Patufet, El Papus o el Jueves i altres diaris com El Noticiero Universal, Avui, Diari de Barcelona o també amb el País que ho va fer sota un pseudònim. La seva trajectòria professional va ser reconeguda amb premis com el Ciutat de Barcelona o el d’humor Gat Perich.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Toni Batllori Obiols. Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Aquí 👇  Toni Batllori explica com és el procés de creació d’una vinyeta.

Moltes han estat les condolences que s’han publicat a les xarxes socials, entre elles la del President Pere Aragonès.

Tags: Morts, Ninotaire, Toni Batllori

Notícies semblants: