Aquelles casualitats de la vida, arriba la borrasca meteorològica Gerard enmig de la tempesta Piqué – Shakira.

L’encarregat de posar nom a les borrasques com la que ens arribarà aquesta setmana a Catalunya, és l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), en col·laboració amb els serveis meteorològics de França, Portugal i Bèlgica. La selecció del nom sempre es fa seguint un ordre alfabètic i respectant el mètode de cremallera, alternant entre un nom masculí i un femení.

Curiosament, la borrasca que ens arribarà aquesta setmana per la qual baixaran considerablement les temperatures a tota Catalunya, té el nom de Gerard i no té tes a veure amb la tempesta que s’ha produït aquesta setmana entre Gerard Piqué i Shakira arran de la cançó que ha tret la colombiana i que s’ha convertit en la cançó més reproduïda aquests dies a escala mundial. Ha estat una simple casualitat d’aquelles que sovint ens proporciona la vida i que potser als dos protagonistes no els hi farà gaire gràcia.

Pel que fa a la borrasca meteorològica, podem dir que a partir d’avui ja comencen a baixar les temperatures a tota Catalunya, amb nevades al Pirineu, que al llarg de la setmana aniran baixant de cota. Fortes ventades poden sacsejar el nostre país, sobretot a partir de dimarts i fins al pròxim cap de setmana.

Pel que fa a la tempesta Shakira – Piqué, avui l’ex defensa blaugrana, no ha decebut als seus seguidors de la Kings League i si ahir regalava rellotges de la marca Cassio, avui ha arribat a la tercera jornada de la competició amb un Renault Twingo. Ho va dir ahir i no ha fallat als seus fans.

En els pròxims dies veurem les seqüeles que deixen aquestes dues tempestes, però ben segur que els més perjudicats seran els nostres conreus per les gelades i els fills de la parella per les disputes dels seus pares.

I per si no heu escoltat la cançó de la polèmica 👇

 

 

Tags: Piqué, Shakira, Tempesta

Notícies semblants: